Takmičenje parova 2023.

Objava: 11.04.2023.

I ove godine krenulo je takmičenje parova.

Pozivamo vas da se pridružite neobičnom i uzbudljivom teniskom takmičenju koje se održava u Tenis klubu Buje! Ovo takmičenje za parove pruža jedinstvenu priliku za sve, bez obzira na iskustvo i vještine, da se okušaju u sportskom duhu i druženju s drugima.

Nema ograničenja u odabiru parova ili protivnika, što znači da možete igrati s kim god želite i protiv koga god želite. Ova sloboda izbora omogućava vam da se upoznate s novim ljudima i uživate u igri na neformalan način.

Rezultati se bilježe i bodovi dodjeljuju kako slijedi: pobjeda vam donosi 2 boda, dok poraz donosi 1 bod. Na kraju godine, 16 najuspješnijih igrača će se natjecati u prestižnom Masters turniru, gdje ih očekuju bogate nagrade.

Ovo takmičenje predstavlja sjajan način za poticanje sportskog duha i nadmetanja teniskih entuzijasta. Ovo je prilika za sve da se zabave, uživaju u igri i steknu nova prijateljstva, bez obzira na svoje teniske sposobnosti.

Konačnu Rang listu parova 2023. možete pronaći ovdje.

Za sve zainteresirane, trenutno stanje za 2024. godinu - imena igrača i bodovno stanje, možete pratiti na poveznici - Parovi - RANG LISTA 2024.

TK Buje parovi

Išijas liga

Objava: 12.04.2023.

Išijas liga - uzbudljivo tenisko takmičenje parova u Tenis klubu Buje

Tenis klub Buje domaćin je Išijas lige, inovativnog teniskog takmičenja parova koji okuplja i one koji se tek upuštaju u tenis i starije osobe. Sa zanimljivim rasporedom mečeva i mješovitim parovima, ovo takmičenje privlači veliku pažnju.

Išijas liga, održava se u Tenis klubu Buje, pruža priliku ljubiteljima tenisa svih uzrasta i iskustva da se takmiče u mješovitim parovima, gdje svaki par čine jedan muškarac i jedna žena. Takmičenje je otvoreno za one koji tek ulaze u svijet tenisa, kao i za starije osobe koje žele ostati aktivne.

Jedinstveni raspored takmičenja omogućava da se mečevi odigraju unaprijed, što znači da su neki mečevi planirani za kasnija kola već odigrani, iako je liga tek nedavno počela.

Raspored takmičenja i rezultate odigranih mečeva možete pronaći OVDJE a fotogaleriju OVDJE. Još jednu galeriju (Martina, Ana, Željko i Sale) - OVDJE.

Završni izvještaj IŠIJAS LIGE 2023. - vidi OVDJE

Išijas liga

Dok čekamo najnovije rezultate sa terena Teniskog Kluba Buje, zavirite u našu fotogaleriju i doživite radost i veselje s turnira "Išijas liga"

REZERVACIJE

+385 95 908 2842